Oferta Speciala

Bravo! Ai ajuns pe pagina cu discout special Romania-Amazon Wholesale!

Esti parte din grup? Sau vrei pur si simplu o oferta speciala????

Avem un discount exclusiv pentru tine!

Nu esti inca parte din grup? Nici nu trebuie! Simplul fapt ca ai ajuns aici, te califica pentru discount special Amazon Wholesale din Romania!

Din 2019 oferim cu succes aceste servicii! Chiar si in 2024! Pentru ca STIM despre ce este vorba in wholesale!

WOO COMMERCE

Web Design Profesionist
1500RON
500 RON
 • Site profesional pentru cei care activeaza in Wholesale si chiar si pentru cei care doresc sa vanda (si) IN AFARA Amazon.
 • Ai acces in backoffice ptr: modificat produse, poze, descrieri; promotii, preturi; comenzi; clienti; procesatori plati; etc, etc, etc
 • Situl tau 100%
 • Fara abonament lunar masiv de la Shopify unde platesti 30$/lunar
 • Platforma WordPress! (25% din siturile lumii sunt pe wordpress)
 • Plus tutorial folosire WP
 • VARIANTA PREFERATA DE MAJORITATEA!
150 ron off

Nota: din 1 ian 2023 se schimba conditiile fiscale din Romania (taxe noi), dar vom pastra oferta, pentru ca dorim sa-i ajutam pe toti cei care sunt la debut si pe buget!

In 2024 pastram pretul neschimbat!

Pachet dedicat special celor care vand Wholesale!

Ai deja cuponul de discount? Hai la Checkout!

Nu ai cupon? Contacteaza-ne!

Termenii si conditiile acestei oferte

 1. Beneficiaza de oferta EXCLUSIV cine este parte din grupul de facebook Romania Amazon Wholesale.
 2. Preturile sunt valabile pe termen nelimitat
 3. Preturile includ exclusiv webdesign, nu includ numele de domeniu si nici hosting (gazduire) dar vor fi oferite variante de achizitie la preturi promo de la furnizori independenti si asistenta la cumparare. Recomandarea noastra TESTATA este AICI
 4. Se asigura setare Nameservers, certificat SSL, alte setari servere, toate tehnicalitatie ce putem sa le face noi. Pentru unele este posibil sa te rugam sa apelezi tu la suportul providerilor, dar iti vom spune exact de ce ai nevoie, nu trebuie sa stii lucruri tehnice tu.
 5. Pachetul Woo Commerce este livrat cu instructiuni de utilizare (material video click cu click pentru incarcare produse si schimbare categorii si editare grafica)
 6. Vei primi si cateva produse puse de noi, demo, tu va trebui sa adaugi ulterior mai multe, cum doresti, te poti ajuta de materialul video primit gratuit la finalul proiectului
 7. In mai multe sectiuni ale sitului vei gasi poze royaty-free (fara probleme de copyright) de aceea este posibil sa le regasesti si pe alte situri online. Iti vom pune la dispozitie sursa acestor poze si tu poti inlocui cu altele, daca doresti. O poza este UNICA doar daca o faci tu insuti!
 8. Oferta poate fi retrasa in orice moment fara obligatia de a notifica in prealabil in mod direct

Service clienti

Ai nevoie de ajutor? Iti raspundem in maxim 24h lucratoare.

Pur si simplu completeaza formularul de mai jos cu situatia ta cat mai detaliata.

Se ofera suport gratuit timp de 12 luni de la achizitie pe probleme ce tin de webdesign. In cazul unor situatii ce nu tin de noi, de exemplu configuratie server, te vom indruma catre suportul providerului.

Mesajele pe messenger sunt gestionate si mai rapid!

Nemultumit?

Incepand cu 6.06.2022 oferim garantia satisfactiei sub forma de retur pentru noii clienti. Ai 5 zile la zile la dispozitie din momentul in care ai primit datele de acces la site (WordPress), pentru a decide daca situl primit este ceea ce doreai sau nu. In cazul in care doresti un retur, te rugam sa initiezi cererea via formularul de mai jos. Platile se reverseaza in acelasi cont/metoda de plata folosita si procesul poate dura – uneori – chiar si o saptamana, in functie de banca ta, din pacate nu putem grabi procesul.

Se ofera ramburs doar la serviciile de webdesign, nu si la domeniu si gazduire sau alte servicii aditionale, acestea nefiind cumparate de la noi.

Aceasta posibilitate de retur este oferita EXCLUSIV membrilor grupului, chiar daca la checkout vei vedea sintagma „zero refund”

Link direct catre profilul de Facebook (unde putem discuta pe larg despre AMAZON Wholesale in 2024) – Adrian Barbu

NOTA: Pentru business email, recomandam Google Workspace sau putem face GRATUIT si noi email!

Atentie!

Salutare!

In prezent formularul NU este monitorizat, datele introduse NU ajung la mine, te rog sa ma contactezi direct pe messenger https://m.me/ro.webdesign.adrian

Multumesc frumos! 

Adrian Barbu