Primii pasi in e-commerce

Primul pas este, desigur, sa iti faci magazinul propriu-zis. Ce variante sunt? Cele mai cunoscute platforme de comert electronic sunt: Amazon; Shopify; eBay; Woocomerce; ClickFunnels; etc.

Diferenta intre ele este traficul si controlul. In timp ce Amazon sau eBay are deja traficul (clientii) acolo, celelalte nu – trebuie sa aduci tu clientii in magazinul tau. Pe de alta parte pierzi controlul…. Amazon este cunoscut pentru cat de repede poate bloca un user, chiar si fara motiv caz in care business-ul tau este inchis. De aceea recomamd sa ai (macar in paralel) magazinul tau propriu. Si aici sunt solutii aproape complet automatizate (de ex Shopify – care este de fapt doar o infrastructura pentru care exista si o taxa) sau solutii unde poti face tu de la zero totul cazul Woocommerce care nu are abonament.

Cu alte cuvinte: Amazon, eBay, eMag – ptr cine este la inceput si vrea sa aiba deja clientii la usa, chair daca este dependent de platforma si regulile ei iar Shopify – ptr cine vrea sa nu mai depinda de Amazon de ex, stie cate ceva despre promovare dar nu are cunostinte tehnice prea mari.

Shopify este de fapt un magazin complet echipat, dar gol – tu trebuie sa aduci marfa acolo si sa te ocupi si de clienti, plati, livrare

Woocommerce – ptr cine vrea control 100% si nu accepta nici taxe lunare. Solutia profi ptr magazin scalabil si serios. Te ocupi de tot, ai cea mai mare flexibilitate. Solutia ptr cine vrea cu adevarat sa faca ecommerce (folosita de majoritatea magazinelor online din lume).

Solutii alternative: Opencart, Prestashop, respectiv ClickFunels – ptr avansati si posesori de branduri puternice, fiind o solutie profi care este foarte mult focusata pe email marketing. 

Recomandarea noastra:
Alternativa la:

Indiferent insa de solutia aleasa – incepe acum! 

Plus ca noi te putem ajuta cu partea tehnica ca sa nu ai batai de cap! Mai mult, avem chiar si oferte ce includ trafic & promovare online via Facebook si / sau YouTube! Sa incepem insa cu primul pas: creare magazin online:

Oferta curenta de MAGAZINE ONLINE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Atentie!

Salutare!

In prezent formularul NU este monitorizat, datele introduse NU ajung la mine, te rog sa ma contactezi direct pe messenger https://m.me/ro.webdesign.adrian

Multumesc frumos! 

Adrian Barbu