Cum sa discuti cu furnizorii ptr Amazon Wholesale 1/4

Desi pare simplu, cel mai greu este de fapt sa atragi atentia furnizorului (sa iti citeasca si raspunda la email). Un furnizor are probabil zeci si sute de cereri de la selleri, zilnic…

Cum o sa te diferentiezi de „turma”? Simplu, prin marketing, mai exact, cum te prezinti din prima: Fara website (cel puțin pe US) ai șanse extrem de mici sa ajungi macar sa vorbești la telefon cu un decision-maker. Iar odată ce reușești să vb cu ei, tine doar de abilitățile tale de vânzător să-i convingi sa deschizi cont, fără să te ascunzi că vinzi pe Amazon.

Un website simplu pentru Amazon Wholesale iti poti lua de la noi, cu doar cateva sute de lei.

Oferta situri ptr Amazon Wholesale

Ce se intampla insa, daca ai un website proaspat facut, iar furnizorul (sau un client) chiar da comanda acolo: Îi dai un mail și îi spui că nu mai ai stoc, că virusul, etc și îi faci un refund. Integrarea cu PayPal permite asta f ușor. Sau, eu de regulă pun pe siturile făcute de mine, by default preturi mai mari ca si pe Amazon (mai ales că ajuta la furnizori să vadă că ții prețul sus). Caz în care poți să-i faci de ex un dropshipping Clientului direct din AMZ și poate și rămâi cu ceva extra, doar să te asiguri că este expediat ca si „gift”

Echipat astfel:-website-business email -semnatura in email….ai sanse (mai) mari sa intri in contact cu furnizorul.Cum faci mai departe? Cum ii raspunzi la intrebari? Mai ales ca trebuie sa depasesti cateva obiectii standard… pe care o sa le detaliez in articolul urmator (mini seria cuprinde 4 episoade, acesta fiind primul). 

Gaseste si restul pe BLOG!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Atentie!

Salutare!

In prezent formularul NU este monitorizat, datele introduse NU ajung la mine, te rog sa ma contactezi direct pe messenger https://m.me/ro.webdesign.adrian

Multumesc frumos! 

Adrian Barbu