CRM – despre managementul contactelor

CRM = Customer Relationship Management.

Cu alte cuvinte, cum tii cont cu care furnizor ai luat deja contact, cine ti-a raspuns, cand, ce a spus… Pentru ca atunci can lucrezi cu sute de contacte, cel putin la inceput, poti fi pus in situatii incredibil de jenante, cand dai acelasi mail la acelasi furnizor de doua ori… Sau odata ce ai deschis cont sa ii ceri la cateva zile din nou sa deschizi cont cu el…dap.

Asadar in aceasta afacere trebuie sa fi foarte bine organizat si sa ai totul foarte bine pus la punct. Instrumentul de baza ramane totusi traditionalul Excel. Cand cauti furnzori pui toate datele de contact acolo si faci follow-up cand este cazul de ex cand ai trimis email pui o bifa; cand ti-au raspuns pui alta bifa; etc)

CRM Amazon

Exista totusi si solutii profesionale, cele mai multe platite. o solutie gratuita (cu anumite limitari) este totusi Bittrix24 care iti trage inclusiv emailul in contul furnizorului. Asadar, cand intri pe fisa furnizorului poti vedea can si ce ti-a raspuns la email – o solutie foarte la indemana.

Si nu uita: ca sa pari profi si sa poti sustine astfel de discutii cu potential profit important la final, ai nevoie de o IMAGINE PROFI – iar noi te putem ajuta, aici:

Oferta prezenta profi pe Amazon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Atentie!

Salutare!

In prezent formularul NU este monitorizat, datele introduse NU ajung la mine, te rog sa ma contactezi direct pe messenger https://m.me/ro.webdesign.adrian

Multumesc frumos! 

Adrian Barbu