Website quick-guide

Traim in vremurile in care un website este absolut „must-have”!

In continuare am sa arat cateva detalii, cat sa ai habar despre ce este acela un website – totul de la zero, pentru cei care nu au nici o idee despre acest domeniu.

web-design

Un website contine 3 componente majore:

  1. numele domeniului sau adresa lui (www. ??? .com). Practic este ca si adresa ta din buletin: unica in lume. Desi formatul complet este de tipul http:// www. ??? .com in cele mai multe cazuri, browserele moderne trunchiaza acest lucru si ramane doar NumeDomeniu . com
  2. Hosting sau Gazduire – practic un spatiu pe un server conecta la internet 24/7. Se cumpara de la firme specializate care au „ferme” de servere, cu temperatura controlata, ingineri de sistem care monitorizeaza parametrii, etc. Pastrand analogia, este locuinta ta, aflata la adresa de la pct 1.
  3. Continut – fisierele, pozele, textul, formulare, etc – tot ce ti se afiseaza cand vizionezi un website. Este partea creativa, cea pe care o vede utilizatorul. Pastrand analogia, este mobila, decorul, covoarele, plantele, tablourile, etc din casa ta. Cand un user tasteaza adresa (pct 1) cererea sa este redirectionata catre hosting (pct 2) care mai departe afiseaza continutul (pct 3) – totul in decus de milisecunde sau secunde. Cu cat un site este mai bine optimizat si gazduit pe o platforma de incredere, cu atat se va afisa mai rapid si va fi favorizat de motoarele de cautare, dar si de utilizatori.

Suna complicat? Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de toate acestea! Iti facem un site traznet (pct 3) si ti-l si gazduim la un hosting foarte bun (pct 2) ca sa nu ai batai de cap. Solutii personalizate, gasesti la doar un click distanta:

Oferta situri Amazon Wholesale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Atentie!

Salutare!

In prezent formularul NU este monitorizat, datele introduse NU ajung la mine, te rog sa ma contactezi direct pe messenger https://m.me/ro.webdesign.adrian

Multumesc frumos! 

Adrian Barbu