Prime day sau ziua cu vanzari de talia Black Friday

In fiecare an Amazon organizeaza PRIME DAY. Ce este de fapt PrimeDay?

Prime Day is an annual deal event exclusively for Prime members, delivering two days of special savings on tons of items

Scurt istoric:

Debut in 15 iulie 2015, la aniversarea a 20 de ani de Amazon. Promovat ca fiind un eveniment cu „deals mai bune decat de Black Friday evenimentul nu a fost prea bine primit de public, multi acuzand gama de produse la discount foarte slabe, din produsele cu vanzare si cautare slaba oricum”. Cu toate acestea vanzarile din Prime Day 2015 au depasit Black Friday din anul anterior (2014)

Urmatoarea editie a fost in 13 iulie 2016 cu rezultat: clientii au plasat cu +60% mai multe comenzi decat de obicei

In 2018 au diversificat putin, cu concerte exclusive pentru posesorii de Prime (Ariana Grande, respectiv in 2019 Taylor Swift, Dua Lipa) ceea ce inseamna ca evenimentul a inceput sa prinda tot mai multa greutate.

Ce inseamna AMAZON PRIME DAY, practic?

Inseamna ca in acea zi (care este tinuta destul de secreta in fiecare an) vor fi oferte senzationale la o gramada de produse. Clientii Prime (care oricum sunt setati sa cumpere de pe Amazon) beneficiaza exclusiv de aceste oferte.  Prime insemnand un abonament lunar la Amazon, fie ca, cumperi, fie nu, platesti acest abonament ptr a avea -in caz de cumparare- livrare rapida si prioritara. Este clar ce fel de clienti sunt cei Prime: clienti dedicati Amazon, gata sa plateasca suplimentar ptr a fi in acest „club” – cu alte cuvinte „portofele umblatoare” de care trebuie profitat din plin.

Ce ai tu de facut, in 2020 ca sa iei parte la acest eveniment?

Cum spuneam, data din 2020 nu este inca stabilita (5 sep 2020) asa incat ne asteptam din moment in altul sa fie anuntata. Bine de stiut este insa ca sunt anumite pregatiri deja stabilite:

  • 10.09.2020 – toate pregatirile sa fie gata detalii AICI
  • 23.09.2020 – optimizare oferte detalii AICI

Amazon Prime day

Nu rata aceasta ocazie unica in an sa faci vanzari foarte mari!

  1. Verifica daca listingurile tale sunt eligibile ptr aceasta prmotie.
  2. Contacteaza furnizorii ptr a primi stoc suplimentar sa nu ramai fara (chiar daca nu participi cu discounturi, totusi traficul crescut din acea perioada o sa iti creasca automat vanzarile).
  3. Stai pe receptie ptr noutati, anuntate din timp pe pagina noastra de Facebook, AICI la care te poti abona sa fii primul care afla, de exemplu data exacta a acestui eveniment + alte noutati si informatii relevante despre Amazon


Oferta servicii ecommerce

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Atentie!

Salutare!

In prezent formularul NU este monitorizat, datele introduse NU ajung la mine, te rog sa ma contactezi direct pe messenger https://m.me/ro.webdesign.adrian

Multumesc frumos! 

Adrian Barbu